Trainingen

Trainingen

De contacten die we hebben met anderen, van mens tot mens, worden steeds meer verstoord. Interpersoonlijk wordt steeds meer ‘extrapersoonlijk’: factoren in de omgeving die tussen jou en de ander instaan. Zoals een scherm. Wij geloven dat de behoefte aan contact van mens tot mens nog nooit zo groot is geweest als nu.

Hoe kun jij met beiden omgaan?

Elke dag heb je te maken met contact met anderen. Elke dag kies je er zelf ook voor hoe intensief en hoe ‘van persoon tot persoon’ dat contact is. Met onze trainingen doe jij inzichten op over hoe jij dit nú doet en ga je experimenteren met wat er nog meer kan.

Denk aan:

Z

gesprekken  leidinggevende en  medewerker

Z

gesprekken met collega’s (individueel en in teams)

Z

gesprekken met klanten (B2B, B2C)

Z

gesprekken met cliënten

Z

gesprekken met leerlingen

Wij maken graag Intersief contact

Onze trainingen gaan altijd over jou. Op verschillende manieren krijg je inzicht in hoe jij nu contact hebt of maakt met de ander en wat dit bij de ander doet. Daarna creëren we ruimte om te experimenteren met wat er nog meer kan. Daarbij geloven we meer in jou, dan in ‘goed of fout’; daarmee is het niet onze training maar jouw training.

Wij faciliteren spiegels, reflectie, ervaring en ruimte om te experimenteren. En natuurlijk mag je shoppen in onze kennis en ervaring.

Geen standaard training. Geen standaard methode. Geen standaard prijzen. Want jij bent toch ook niet standaard? Wij verzorgen jouw trainingen van een dagdeel tot meerdaagsen. Wij maken graag intersief contact met u…en werken graag intersief met u samen.

Contactformulier

Wij nodigen je graag uit tot intersief contact. Intersief gelooft in oprecht persoonlijk contact. Een eerste contact online is voor ons prima; een tweede contact hebben we graag intersief in je eigen werkomgeving. We komen graag langs.

 

Contact

Intersief

Telefoon

E-mailadres