Wie zijn wij

Wie zijn wij

Nooit te bang om te leren, te ervaren, te doen en de ruimte op te zoeken. Door schade, schande, successen en levenservaringen elke dag een beetje rijker. Steeds een beetje Intersiever leven. Een van de boeiendste vragen: waarom werken mensen en bedrijven/organisaties samen zoals ze dat doen? Wat levert dat op en wat lukt nog niet? En waarom niet?

Wij zijn graag van betekenis. Door ruimte te maken, door spiegel te zijn, door tegendenken, tegenkijken en tegendoen. Door te laten experimenteren en te laten ontdekken. Wat doet de ‘relatie’ die we met ons scherm zijn aangaan met de mensen om ons heen?  Met de relatie die we met die mensen aangaan. Of afbreken. Hoe zorgen we ervoor de ander écht te zien. Écht te luisteren. Écht te verbinden…

Wat we graag doen

Daarnaast worden wij enorm gedreven door van betekenis te kunnen zijn. Door ruimte te maken, door spiegel te zijn, door tegendenken, tegenkijken en tegendoen. Door te laten experimenteren en te laten ontdekken. Met die uitdaging helpen wij mensen en bedrijven/organisaties graag verder. Daarom zijn wij Intersief. Omdat wij geloven dat (meer) oprecht contact tussen mensen (op het werk) ons gelukkiger maakt en ons grotere succes bezorgt. Geen gebrek aan creativiteit, passie en betrokkenheid.

 

Waarom Intersief?

Bij intersief gaat het om de ervaringsruimte en de experimenteerruimte die je nodig hebt. Daarvoor hebben wij graag intersief contact met je, waarin we bespreken hoe we deze ruimten gaan faciliteren en creëren. Om dat verder in te vullen maken wij intersief gebruik van een uitgebreid intersiefnetwerk, zodat jij krijgt wat bij jou past.

Contactformulier

Wij nodigen je graag uit tot intersief contact. Intersief gelooft in oprecht persoonlijk contact. Een eerste contact online is voor ons prima; een tweede contact hebben we graag intersief in je eigen werkomgeving. We komen graag langs.

 

Contact

Intersief

Telefoon

E-mailadres